Fem Jentefjellhunder premiert i 2019

Jentefjellets Fenja

Fem av Jentefjellets hunder er premiert i 2019. Jentefjellets Wilma som er etter NJCH Ringvassøyas Bøyla og NJCH Simos Johsi, fikk 2.AK og 1.AK i vinter. Hun fikk et kull året før med Berkjestølens Rotax. Her har to av unghundene i kullet skaffet seg sine første premier.

Søsteren Silva Kamilla hadde kull i fjor og ble ikke stilt på prøver. Fra et kull fra 2017, ble to av avkommene premiert i UK.  

Jentefjellets Snella etter NJCH Bøyla og NJCH Vigdaættas Luca hadde kull født til jul i 2018, men fikk likevel deltatt på et par prøver på slutten av vintersesongen og fikk 3.AK og 2.AK. 

Jentefjellets Skutti etter NJCH Bøyla og NJCH Smølarypas Texas Hold'em fikk 2x3.AK i 2019. Tidligere har hun manglet apportbevis for å få hevet 2.AK opp til 1.AK. Håper det snart er på plass!

Jentefjellets Troll fra samme kombinasjon, har 2.AK skog og 2.AK lavland fra 2019.

Jentefjellets Fenja som er datter til Troll og NUCH Ildfotens Eir, fikk 2x1.UK på de to første høstprøvene i år, og 2.UK på Forus nå 1.desember. Det er en viss mulighet for at hun med 1.UK på RFKs Sirdalsprøve og premien fra RFKs utstilling, får Rogalandstrofeet i år. Vi må imidlertid vente til alle resultater er sendt inn.