Flinke tisper

Jentefjellets Wilma og eier Benn-Jøran Jensen.

De to søstrene Jentefjellets Wilma og Jentefjellets Silva Kamilla har i løpet av noen få prøvestarter i vinter skaffet kennelen tilsammen 11 premier. Wilma ble premiert alle tre dagene på Tromsøprøven tidlig i mars, fulgte opp med en premie på to starter på Tromsø Hundeklubbsprøve i midten av mars, og avsluttet med nye tre premier under prøven på Andøya før påske. Resultat: 5x1.UK, 2x2.UK. Imponerende! Fra i fjor høst har Wilma 2x1.UK og 2.UK. Nå gjenstår noen prøvestarter i april før Arctic Cup.

Søster Silva hadde med seg 2x1.UK, 2x2.UK, 3.UK fra fjoråret til 2016. Nå har hun plusset på med nok en 1.UK, 2x2.UK og 3.UK. Også hun ligger i skarp trening før Arctic Cup, og vil nok og ha en prøvestart eller to før høystatusløpet for unghunder går i Alta i midten av april.

Tispene er fra et kull mellom NJCH Ringvassøya's Bøyla og NJCH Simo's Johsi. Oppdretter ønsker lykke til både i kvalitet og i Arctic Cup!  

Da begynner vi å bli reiseklare. Noen dager til nå, så flyr en liten tispe til Harstad. Deretter følger brødre og søstre på, og får nye hjem i Bodø, Elverum, Oslo, Sauda, Sola og Hauge i Dalane. Valpetida har gått fort. Kanskje er årsaken at de ni er svært rolige og enkle å ha i hus. Fortsetter de sånn, blir de slik vi ønsker dem: usynlige inne, jegere ute. Lykke til, alle sammen!

Hvem er det som ser på meg bak "vinduet"- Er det hunder der inne og?

Siste dag inne på vaskerommet. Neste "stasjon" er hundehus og garde.

Halvsøster Blid syns det er stas med mange søsken, og tar oppgaven som storesøster med glede. Vask og stell av beste kvalitet!

Valper etter Bøyla og Texas

8. januar 2016: Det er ledige valper etter NJCH Ringvassøya's Bøyla og NJCH Smølarypa's Texas Hold'em.

Valpene blir tre uker på søndag 
Dessverre døde ei tispe etter seks dager.Det er slikt som skjer, men alltid like trist. De øvrige ni er i god form. 
Både Bøyla og Texas ser ut til å avle godt. Fra Bøylas første kull hvor to av fire er jaktprøvedeltakere, er det blitt en rekke premier, blant annet 1.AK. Fra det siste kullet hvor hundene blir to år til sommeren, har to tisper vist godt igjen med tilsammen 3.UK, 3x2.UK, 4x1.UK, til tross for deres unge alder. Totalt er de fire hundene oppe i 21 premier. Valpefar Texas har også avlet svært godt. To av hundene fra Valera-kullet til Petter Steen er gode eksempler hvor begge er NUCH med flere VK-premieringer. Det ser derfor ut til at de begge avler godt med forskjellige makkere. Ta kontakt om du er interessert i valp, enten via fb, her, eller ved telefon +47957 35 710 - metmoel@online.no, eller Cato Jonassen, eier av Texas: Cato Jonassen: +47913 85 989  

Per i dag er det to tricolorer (hanner). Resten ser ut til å bli hvite/rød. Et par er relativt fargeløse. Tida vil vise hva slags farge de ender opp med.