Premier til to fra Bøylas siste kull

Troll i Sirdal, påsken 2017

Gratulerer med nok en 2.UK til Skutti og Per Lund! Den siste premien kom på Saltfjellet i slutten av april! Skutti har nå 2x2.UK.

Avkom fra kullet etter NJCH Ringvassøyas Bøyla og NJCH Smølarypas Texas Hold'em har så smått startet karrieren på jaktprøver. Skutti, eier Per Lund fra Bodø fikk 2.UK i vinter. I følge dommeren manglet kun reisen. Toppkarakterer på jaktlyst, fart og søkskvaliteter. Gratulerer!   Bror Troll fikk 1.UK på Fosenprøven. Også han med toppkarakterer på søk samt to fuglearbeid denne dagen. På Andøya ble det en ny premie, 2.UK på Troll. Han gikk på tid med et komplett arbeid fra første slipp, men terreng og snøforhold tok litt av energien, og han maktet ikke å holde stilen helt til mål. Det viktigste er imidlertid i boks, inngangsbilletten til unghundenes høystatusløp. I tillegg ser det ut til at han er en flink viltfinner.

Nå håper vi flere følger etter. Påmeldingsfrist til Norsk Derby er 1. mai. 1.UK trenger ikke være oppnådd før 10. september. Bekreftelse på 1.UK ettersendes prøvekomiteen når den er på plass.  

2x2.UK til Jentefjellets Skutti og Per Lund.